Αρχική BLOG Λίγα λόγια για την ιστοσελίδα

Λίγα λόγια για την ιστοσελίδα

67
0

Στο κέντρο της Πελοποννήσου στον Νομό Αρκαδίας βρίσκεται η ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ.

200 χιλιόμετρα από την Αθήνα με πολλές αξιόλογες και ενδιαφέρουσες τοποθεσίες στην ευρύτερη περιοχή, η Μεγαλόπολη σας περιμένει να την επισκεφτείτε.
Η πόλη που μεγάλωσα, η Μεγαλόπολη σου δημιουργεί ανάμικτα συναισθήματα και εντυπώσεις.
Για όλους εμάς που ζούμε μόνιμα εδώ υπάρχουν στιγμές που μας κουράζει που δεν έχει κάτι να μας δώσει, που μας περιορίζει τις επιλογές μας. Η πόλη που παρόλο τον πληθυσμό της μερικές φορές δείχνει έρημη.

Υπάρχουν όμως και στιγμές (πιο πολλές ευτυχώς) που μας κάνει να νιώθουμε τυχεροί που είμαστε μέλη της.
Μετά από τόσα χρόνια έχω πλέον καταλάβει τι είναι αυτό που κάνει την Μεγαλόπολη ξεχωριστή.

Είναι η ιστορία της , είναι η παράδοσή της, είναι η προσφορά της στο κοινωνικό σύνολο(μέσω των εγκαταστάσεων της ΔΕΗ) , είναι η γεωγραφική της θέση η οποία σου επιτρέπει να είσαι κοντά και στην θάλασσα αλλά και στο βουνό κοντά στην Αθήνα αλλά και σε πολλές ακόμα πόλεις και είναι που στην ευρύτερη περιοχή υπάρχουν πάρα πολλές όμορφες και αξιόλογες τοποθεσίες που δυστυχώς οι πιο πολλοί από τους κατοίκους της Μεγαλόπολης δεν έχουν επισκεφτεί, ενώ υπάρχουν κάποιοι που έρχονται από την άλλη άκρη της γής για να τις δουν.

Οι παραπάνω σκέψεις με οδήγησαν στην απόφαση της δημιουργίας της ιστοσελίδας αυτής πού έχει σαν βασικό στόχο την προβολή της Μεγαλόπολης και την αναλυτική παρουσίαση των επιλογών που έχει όποιος θα την επισκεφτεί.

Οι φωτογραφίες που υπάρχουν στην σελίδα  έχουν πνευματικά δικαιώματα. Αν κάποια φωτογραφία ανήκει σε κάποιον από εσάς παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου για να αναφερθεί το όνομα σας.